Norfakta

Norfakta ble stiftet i 1988 av Forskningsstiftelsen ALLFORSK v/ NTNU, Trondheim Økonomiske Høgskole, Adresseavisen samt Sparebanken Midt-Norge, for å bygge opp et solid kompetansemiljø innen markedsanalyse i Midt-Norge. Fra og med 1999 er imidlertid bedriften eid av 4 av de ansatte.

Hva gjør Norfakta?

Vi gjennomfører meningsmålinger, kundeundersøkelser og gjør datainnsamling. Oppdragsgivere er næringslivet, offentlig sektor, media og forskningsinstitusjoner. Vi gjennomfører oppdrag over hele landet, men hovedsakelig i Midt-Norge. Intervjuing foregår for det meste via telefon, men vi tilbyr også datainnsamling gjennom personlig intervjuing ute i det offentlige rom.  Intervjuingen foregår hovedsakelig på kveldstid fra mandag til fredag, men vi har i noen tilfeller behov for intervjukapasitet på dagtid og i helgene.

Norfakta driver ikke med noen form for salg eller markedsføring over telefon.

Vi er medlem i både Esomar og Norsk Markedsanalyse Forening og har egen intervjuavdeling med 40 CATI-stasjoner. vi disponerer omlag 150 intervjuere og vår CATI-avdeling gjennomfører i et normalår mellom 130. – 150.000 telefonintervju.

Vårt mål er å alltid levere undersøkelser av høyeste kvalitet og til konkurransedyktige priser. God service er en selvfølge!